Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein

Schiphol: Gewonde bij aanrijding op StationspleinSchiphol, 5 augustus – Bij een aanrijding op het Stationsplein is maandagmiddag een bestuurster van personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over twee op de kruising Stationsplein en de Poortstraat.

Zowel de ambulance als de brandweer werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. Het slachtoffer is na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallen analyse van de Koninklijke Marechaussee (voa) onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen. Door het ongeval was een deel van het Stationsplein afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Schiphol: Gewonde bij aanrijding op Stationsplein”

  1. Het is wel mijn tekst :)

  2. Eric , jij hebt de tekst niet geschreven, maar voor alle duidelijkheid, het is Schiphol -OOST.
    GROETEN, TON

Reacties zijn gesloten.