Badhoevedorp: Traumahelikopter assisteert bij Justitieel Cellencomplex (foto update)

JCS 013Badhoevedorp, 6 augustus – Dinsdagmiddag rond kwart voor zes, moesten drie ambulances en het mobiel medisch team naar het Justitieel Cellencomplex voor een incident. Zowel de politie als de marechaussee stonden bij het complex.

Diverse politiemotoren werden ook opgeroepen om de ambulance naar het ziekenhuis te begeleiden. Uiteindelijk zijn de politiemotoren afbesteld en is alleen de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gegaan, gevolgd door een busje van Justitie. Het is onduidelijk wat er voorgevallen is in het complex.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

 

JCS 002 JCS 003 JCS 006 JCS 007 JCS 010 JCS 011 JCS 013 JCS 014 JCS 015 JCS 016 JCS 017 JCS 018Traumahelikopter ingezet voor incident in Justitieel Cellencomplex Schiphol Traumahelikopter ingezet voor incident in Justitieel Cellencomplex Schiphol Traumahelikopter ingezet voor incident in Justitieel Cellencomplex Schiphol Traumahelikopter ingezet voor incident in Justitieel Cellencomplex Schiphol Traumahelikopter ingezet voor incident in Justitieel Cellencomplex Schiphol Traumahelikopter ingezet voor incident in Justitieel Cellencomplex Schiphol Traumahelikopter ingezet voor incident in Justitieel Cellencomplex Schiphol

 

Total Page Visits: 1043 - Today Page Visits: 1