Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg (video update)

Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJwegZwanenburg, 12 mei – Bij een ernstig ongeval op de IJweg zijn zondagochtend rond half twaalf vijf inzittenden van een auto gewond geraakt. Ter hoogte van het tankstation botste een kleine personenwagen op een suv.

Alle inzittenden uit de kleine personenwagen zijn na de nodige medische zorg, in vijf verschillende ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de suv raakte niet gewond. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de suv is naar het politiebureau overgebracht.

  • Fotografie: Eric van Lieshout, Rob Franken & Justin van der Oord
  • Video: Michel van Bergen

DSCF0461 DSCF0484 DSCF0489 DSCF0496 DSCF0498 DSCF0503 DSCF0510 DSCF0513 Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg IMG_9749 IMG_9751 IMG_9763 IMG_9769 IMG_9776 IMG_9787 IMG_9793 IMG_9798

Misschien vindt u dit ook interessant?

5 gedachten over “Zwanenburg: Vijf gewonden bij aanrijding op de IJweg (video update)”

  1. Sterker nog, hij stond stil om linksaf te slaan.

  2. ano

    heel waarschijnlijk stond die pick up gewoon stil om links af te slaan!

  3. Pieter

    Ik ken geen van de mensen… Maar aan de foto’s te zien heeft hij toch hard gereden… Aangezien de kleine auto nog op de afrit van het tankstation staat… Lijkt me niet dat deze mensen dachten komt een flinke bak aan dus we gaan gassen… Maar goed de waarheid komt van wel boven water.

  4. frits

    beste dora, ik ken deze jongen persoonlijk. Weet je zeker dat je hem niet verward met een andere grote auto? Ik zal niet zeggen dat hij altijd even netjes rijd, maar jij schildert hem af als een wegpiraat en dat is hij zeker niet!

  5. dora

    VERSCHRIKKELIJK!!
    MAAR NU WIL IK WEL EVEN KWIJT DAT IK DEZE PERSOON VAN DE SUV WEL VAKER ZIE RIJDEN,TEMINSTE ALS JE DAT RIJDEN NOEMT WANT DEZE PERSOON DENKT DAT HIJ GOD IS MET ZIJN SUV EN RIJDT ALS EEN IDIOOT DOOR ZWANENBURG EN OVER DE IJWEG. IK AL MEERDERE MALE MEEGEMAAKT DAT HIJ LOOPT TE BUMPER KLEVEN TERWIJL IK GEWOON DE AANGEVEN SNELHEID VAN 60KM RIJDT. BEN ZELFS N KEER BIJNA VAN DE WEG GEREDEN DOOR HEM. IN HET DORP HEEFT HIJ ME OOK AL EEN KEER BIJNA AANGEREDEN. HET IS EEN SCHOFT DIE DENKT DAT HIJ ALLES WEL KAN MAKEN MET ZIJN SUV!!

Reacties zijn gesloten.