Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel (video update)

Leimuiden: Brand in Grand Cafe de ParelLeimuiderbrug, 12 mei – In Grand Café De Parel aan de Leimuiderdijk heeft zondagochtend een brand gewoed. De brand werd zo kwart over negen ontdekt. Diverse brandweervoertuigen van de korpsen Kennemerland en Hollands-Midden werden hiervoor opgeroepen.

De middelbrand was vrij snel onder controle, waarna de brandweer met een overdrukventilator de rook uit het café heeft geblazen.

Eén persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken, deze had teveel rook binnengekregen.

Het is onduidelijk waardoor de brand is ontstaan.

  • Fotografie: Eric van Lieshout
  • Video: Michel van Bergen

Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel De Parel 053 Leimuiden: Brand in Grand Cafe de Parel

 

Total Page Visits: 1504 - Today Page Visits: 4