Lijnden: Man gewond na verkeersongeval op de A5

Man gewond na verkeersongeval op de A5 bij BoesingheliedeLijnden, 12 mei – Een man is zondagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Boesingheliede. Rond half negen reed een automobilist op de A5 toen deze de afslag richting A9 naar Badhoevedorp nam.

Door nog onbekende oorzaak ging het mis en kwam de bestuurder tegen de vangrail tot stilstand. Brandweer, ambulance en politie werden gealarmeerd om assistentie te komen verlenen. Een persoon die in de wagen zat moest door ambulancepersoneel worden gestabiliseerd en kreeg een speciale nekkraag om, om eventueel letsel niet te verergeren. Na de eerste zorg werd hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De andere persoon die in de wagen zat kwam met de schrik vrij. Door het ongeval was een deel van de verbindingsweg tijdelijk gestremd voor het verkeer. De wagen zal door een bergingsbedrijf worden opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

Man gewond na verkeersongeval op de A5 bij Boesingheliede Man gewond na verkeersongeval op de A5 bij Boesingheliede Man gewond na verkeersongeval op de A5 bij Boesingheliede Man gewond na verkeersongeval op de A5 bij Boesingheliede Man gewond na verkeersongeval op de A5 bij Boesingheliede

 

Total Page Visits: 496 - Today Page Visits: 1