Hier bent u nu

Hoofddorp: Overvallenteam en politie Hoofddorp houden 8 verdachten aan voor overvallen

Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallenHoofddorp, 19 maart – Het overvallenteam en de politie van het team Hoofddorp hebben in het onderzoek naar overvallen in Hoofddorp in totaal 8 verdachten aangehouden.

Verdachten afkomstig uit de Haarlemmermeer

De aangehouden verdachten zijn in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar en afkomstig uit Hoofddorp, Beinsdorp en Lisserbroek. De hoofdverdachte is een 17-jarige Hoofddorper.

Hij werd reeds vorige week aangehouden door een arrestatieteam en is vrijdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. Twee andere verdachten konden eind vorige week aangehouden worden en vanmorgen werden in het onderzoek naar de overvallen nog eens 5 verdachten aangehouden.

Verdacht van meerdere overvallen

Met de aanhouding van deze groep verdachten, meent de politie meerdere overvallen te hebben opgelost in Hoofddorp, waaronder overvallen gepleegd in 2012 en 2013 op o.a. een videotheek, een pizzeria en een tankstation.

Doorzoekingen: 6 nepvuurwapens en bivakmutsen

Op meerdere adressen hebben vorige week en vanmorgen doorzoekingen plaatsgevonden, waarbij o.a. 6 nepvuurwapens, hoeveelheden geld en kledingstukken werden aangetroffen. Al deze goederen zijn in beslag genomen. De inbeslag genomen nepvuurwapens en kleding zijn meer dan vermoedelijk gebruikt bij het plegen van een aantal van deze overvallen.

Alle verdachten zijn ingesloten en de rechercheurs zetten het onderzoek voort. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Esso 005Markenburg 009

7 Thoughts to “Hoofddorp: Overvallenteam en politie Hoofddorp houden 8 verdachten aan voor overvallen”

 1. job

  Ze zijn dom heel erg Dom ! Lekker met je snoet vol in de camera hahaha ! Ja zijn geboren criminelen ! Ze komen er wel !

 2. Spijk

  En die grootste mongool die in dat rode invalide autotje rijd. die fietsers aanrijd op de rondtonden, en dan doorrijd hoop voor je moer dat je een helelange straf krijgt vuile kk verrader!

 3. Spijk

  Ik ken er ook een paar. Deze gasten zijn zo dom dat ze praten met elkaar via de ping/whatsapp. En als je dan nooit je telefoon weggooit en een nieuwe koopt van al die stuivers die ze buitmaken, dan loop je op een gegeven moment tegen de lamp. En dankzij je blackbarry zijn alle nodige bewijzen voor de officier van justitie om ze een goede straf te geven. de minderjarigen hebben mazzel de volwassene zijn de lul. En Pietje paul jij weet helemaal niks want net of ze jou gaan vertellen wat ze deden. De politie mag niet zomaar iemand oppakken daar zijn maanden van onderzoek voor nodig geweest. dus iedereen die opgepakt is zal er wel een aandeel in hebben gehad. Zo en nu deze sukkels zijn gepakt kunnen de echte boeven weer lekker aan de slag.

 4. pietje paul

  Omdat ik weet wat er zoal wordt gedaan en ik een aantal persoonlijk ken.

 5. Hoe weet jij dat nou pietje

 6. pietje paul

  Een aantal zijn goed maar jullie hebben ook de verkeerde opgepakt.

 7. woei

  KLASSE!
  zal weer rust geven bij de ondernemers :)

Comments are closed.