Halfweg: Auto volledig uitgebrand in Halfweg, vermoedelijk gebruikt voor overval in Amsterdam

Auto volledig uitgebrand in HalfwegHalfweg, 18 maart – Een personenwagen is maandagavond volledig uitgebrand in Halfweg. Rond half twaalf kwam de melding dat er een auto in de brand zou staan op de Houtrakkerweg.

Brandweer en politie kwamen ter plaatse en de wagen bleek uiteindelijk op de Zijkanaal F Oost in lichterlaaie te staan. De brandweer heeft het vuur geblust. De wagen is vermoedelijk gebruikt voor een misdaad eerder op de avond in Amsterdam. De politie heeft de omgeving afgezocht naar mogelijke sporen. De wagen zal voor onderzoek worden meegenomen.

Foto’s & video: Michel van Bergen

Auto volledig uitgebrand in Halfweg Auto volledig uitgebrand in Halfweg Auto volledig uitgebrand in Halfweg