Zwanenburg: Zoektocht naar inbrekers op industrieterrein

Zoektocht naar inbrekers op industrieterrein in ZwanenburgZwanenburg, 16 maart – Politie en brandweer hebben zondagavond bij een pand op het industrieterrein aan de Weerenweg in Zwanenburg gezocht naar inbrekers. Om even voor middernacht kwam de melding binnen dat de melder enkele inbrekers had gezien.

Met meerdere politie-eenheden werd er in de omgeving van het pand gezocht. Omdat de inbrekers zich mogelijk op het dak verstopt konden hebben, werd de hulp van de brandweer ingeschakeld. Agenten en brandweerlieden zijn via een ladder het dak opgegaan en hebben het pand van boven afgezocht. Uiteindelijk werden er niemand meer aangetroffen. Voor zo ver bekend had geen enkel pand op het industrieterrein braakschade.

Fotografie: Rowin van Diest & Justin van der Oord

Zoektocht naar inbrekers op industrieterrein in Zwanenburg IMG_6968 IMG_6966 IMG_6957 Zoektocht naar inbrekers op industrieterrein in Zwanenburg Zoektocht naar inbrekers op industrieterrein in Zwanenburg Zoektocht naar inbrekers op industrieterrein in Zwanenburg Zoektocht naar inbrekers op industrieterrein in Zwanenburg