Amsterdam – Verdachte aangehouden na steekpartij

Amsterdam, 13 mei 2024 – In de nacht van zondag op maandag is er op de Alexander Dumaslaan in Amsterdam Zuidoost een steekpartij geweest. Het incident zou zich hebben afgespeeld in een woning. Twee ambulances en een traumateam werden opgeroepen, maar het traumateam bleek niet nodig.

Twee mensen werden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Tijdens de hulpverlening kwam de politie ineens in actie. Mogelijk was de verdachte van de steekpartij om de hoek. Op zo’n 500 meter verderop, in de Agatha Christiesingel, werd een verdachte aangehouden. Agenten hadden hiervoor hun tasers getrokken en een politiehond paraat. De verdachte kon worden geboeid.

Bij de aanhouding reageerde de verdachte slecht, uit voorzorg lieten de agenten met spoed een ambulance komen. De verdachte hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden. Mogelijk was de verdachte onder invloed.

De recherche onderzoekt de zaak. Een groot deel van de straat was afgezet omdat er nog gezocht werd naar een wapen. Of dit gevonden is, is vooralsnog onduidelijk.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.