Amstelveen – Aanhouding na inbraak Amstelveense supermarkt

Amstelveen, 13 mei 2024 – Bij een Indiaas-Pakistaanse supermarkt aan de Lindenlaan in Amstelveen is vannacht een inbraak geweest.

Rond 03.00 uur zou de inbraak hebben plaatsgevonden. Het inbraakalarm in de winkel ging af, waardoor ook een mistgenerator werd geactiveerd. Meerdere politie eenheden kwamen ter plaatse na een melding van een inbraakalarm. Daar werd geconstateerd dat de deur opengebroken was. Agenten hebben nog diverse voorwerpen veiliggesteld, waaronder contant geld dat op straat lag.

Of de inbrekers buit hebben gemaakt is nog onduidelijk. De recherche zal de zaak verder onderzoeken. De eigenaar van de winkel is door de politie in kennis gesteld. Direct na de melding heeft de politie een persoon aangehouden, een tweede verdachte is ontkomen.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.