Krommenie – Auto beland op tegenliggende weghelft na aanrijding met doorrijder

Krommenie, 10 februari 2024 – Op de N203 tussen Uitgeest en Krommenie heeft vrijdagavond omstreeks 18:40 een ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een roodkleurige Peugeot reed nietsvermoedend op de N203 richting Krommenie toen zij van achteren zeer hard werd aangereden door een andere auto.

Als gevolg van de aanrijding kwam de rode Peugeot op de tegengestelde weghelft terecht. De veroorzaker van de aanrijding was na het ongeval direct doorgereden.

De hulpdiensten kregen vrij snel na het ongeval ook 112-telefoontjes van voorbijgangers en andere automobilisten dat een auto in brand zou staan. Volgens een omstander reed een donkerkleurige auto op zijn velgen door richting Wormerveer. Toegesnelde politie-eenheden konden de automobilist ter hoogte van cafe de remise in Krommenie aanspreken.

Doordat de donkerkleurige auto grote schade had aan zijn rechter voorkant en er rode lak op de auto zat was dit vermoedelijk de doorrijder van het ongeval.

De bestuurder is door de politie meegenomen naar het bureau in Zaandijk. Of de bestuurder onder invloed was van verdovende middelen is onbekend.

Fotograaf: VLN Nieuws

 

Misschien vindt u dit ook interessant?