Amsterdam – Aanhouding en gewonde na ongeluk Buitenveldert

Amsterdam, 10 februari 2024 – Vrijdagmiddag omstreeks 15.00 uur vond er een ongeluk plaats op de Arent Janszoon Ernststraat met de Doddendaal in Amsterdam Buitenveldert, waarbij een brommobiel en een Canta betrokken waren.

Hulpdiensten kwamen direct ter plekke. Ook een mobiel medische team (MMT) werd opgeroepen. Details van het ongeluk zijn nog schaars, maar het lijkt erop dat de twee voertuigen in een botsing zijn gekomen. Een persoon raakte gewond.

De politie heeft een andere persoon, vermoedelijk de bestuurder van de brommobiel aangehouden in verband met het ongeluk, waarom exact is bij ons op dit moment nog onbekend.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De weg is afgesloten.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?