Ouderkerk aan de Amstel – Groot alarm om te water geraakte scooter

Ouderkerk aan de Amstel – Op de Middenweg bij Ouderkerk aan de Amstel heeft een scooter in het water voor flinke consternatie gezorgd.

Brandweer, politie, ambulances en een traumateam waren aanvankelijk opgeroepen naar de Middenweg in Amsterdam Oost. Dat adres bleek onjuist, waarna de hulpdiensten doorgestuurd werden naar Ouderkerk aan de Amstel.

Ter plekke bleek het om een deelscooter van Felyx te gaan. Brandweerduikers zijn nog het water in geweest om te kijken of er nog iemand in het water lag, maar dat was niet het geval. De scooter is uit het water gehaald, waarna de hulpdiensten retour zijn gegaan.

Fotograaf: VLN Nieuws

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.