Badhoevedorp – Update: Twee aanhoudingen bij vechtpartij in Badhoevedorp

Badhoevedorp, 15 maart 2023 – Bij een vechtpartij in de Jan van Gentstraat in Badhoevedorp is woensdagmiddag een man gewond geraakt. De politie meldt dat twee verdachten zijn aangehouden en naar een derde wordt gezocht.

Rond 17.15 uur  is de politie gealarmeerd voor een steekpartij. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Op de Rijstvogelstraat is een lichtgewonde man aangetroffen. Hij is nagekeken door het ambulancepersoneel en na behandeling niet naar het ziekenhuis overgebracht.

De politiewoordvoerder geeft aan dat het ging om een vechtpartij tussen meerdere personen. Of er daadwerkelijk is gestoken, is nog onbekend.

Een politiehelikopter heeft enig tijd boven Badhoevedorp gehangen om te ondersteunen bij de zoekslag naar een derde verdachte. Via Burgernet is een bericht verspreid. Gevraagd wordt uit te kijken naar een licht getinte man in donkere kleding op slippers.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.