Zaandam – Overval avondwinkel

Zaandam, 5 november 2022 – Aan de Keplerstraat in Zaandam heeft zaterdagavond omstreeks 23.05 een overval plaatsgevonden. Een avondwinkel is hierbij het doelwit geworden. De avondwinkel zou in 2019 ook al overvallen zijn.

Het is onbekend of er buit is gemaakt door de overvallers. De politie doet ter plaatse onderzoek.

De politie laat in een Burgernet melding weten opzoek te zijn naar een blanke man van ongeveer 20 jaar, van 175, met licht blauwe ogen en donkere kleding. De verdachte zou een slank postuur hebben en een tas van de Albert Heijn dragen.

Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.