Amstelveen – Reconstructie dodelijk ongeval

Amstelveen, 6 november 2022 – Zondag heeft  de politie op de Van der Hooplaan in Amstelveen een ongeval gereconstrueerd. De reconstructie had te maken met het dodelijke ongeval in juli waarbij een oudere man op de fiets aangereden werd en later aan zijn verwondingen is overleden.

Bij de reconstructie was de VOA ( Verkeers Analyse) en het NFI aanwezig voornamelijk om vast te stellen hoe hard de auto heeft gereden ten tijde van het ongeval, er zijn diverse snelheidsmetingen gedaan. Tijdens de reconstructie was een gedeelte Van der Hooplaan in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: Rob Franken

One Thought to “Amstelveen – Reconstructie dodelijk ongeval”

  1. Prins Carnaval

    Hoe kan dan het verkeer er langs?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.