Weteringbrug – Vier gewonden bij zware aanrijding A4

Weteringbrug, 6 augustus 2022 – Vier personen zijn afgelopen nacht gewond geraakt bij een ongeluk op de A4. Eén van de auto’s belandde op de kop. De tweede auto kwam op de zijkant tot stilstand. Twee personen uit één voertuig zaten lange tijd bekneld. Zij zijn door de brandweer bevrijd.

Rond 2:45 uur ging het mis op de rijbanen richting Den Haag. Politie, brandweer, een vijftal ambulances en het traumateam uit Amsterdam zijn met spoed ter plaatse gekomen. Vier personen zijn gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de woordvoerder van de veiligheidsregio zijn de gewonden in stabiele toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek. Vanwege de hulpverlening, het onderzoek en de bergingswerkzaamheden was de A4 richting Den Haag uren afgesloten.

Foto’s: NieuwsFoto.nl