Hoofddorp – Scooter en vier fietsen uitgebrand op de Kaj Munkweg

Hoofddorp, 5 augustus 2022 – Een scooter en vier fietsen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag verwoest door brand. Rond 23:45 uur zijn de brandende voertuigen ontdekt. Deze stonden geparkeerd naast een woningcomplex achter de Kaj Munkweg, parallel aan de Paxlaan. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft het vuur geblust. Bij aankomst van de brandweer waren de geparkeerde voertuigen niet meer te redden.

Een getuige verklaart stemgeluiden en en wegrijdende scooter te hebben gehoord alvorens de brand werd ontdekt. De brandresten zijn afgezet als plaats delict. De politie gaat later sporenonderzoek verrichten naar de toedracht.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.