Haarlem – Veel schade door brand bij Bavo-school

Haarlem, 13 november – Bij de Bavo-school aan de Westergracht in Haarlem is zaterdagmiddag een grote brand uitgebroken. Een bewoner van een naastgelegen woning is per ambulance naar ziekenhuis vervoerd. Dit vanwege rookinhalatie.

De politie wil de tien jongeren graag spreken omdat gezien is dat ze wegrenden.  Al snel werd ook een Burgernet-bericht uitgestuurd waarmee is verzocht uit te kijken naar de tien jongeren.

Er wordt verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van de grote brand bij de Bavo-school aan de Westergracht. Bij de brand is mogelijk asbest vrijgekomen. Momenteel is nog niet duidelijk of de school maandag weer open kan.

Foto’s: Laurens Bosch

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.