Beverwijk – Meisje klem met hand in speelautomaat

Beverwijk, 13 november 2021- Een meisje is zaterdagmiddag met haar hand klem komen te zitten in een speelautomaat. Het meisje was bij een evenementenbedrijf aan de Vuurlinie, waar de speelautomaat stond. Rond 16:00 uur stak het meisje haar hand door de uitgang van de automaat om een bal te pakken.

Daarop kreeg zij haar hand niet meer zelfstandig uit de automaat. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft het meisje uit de automaat bevrijd. Na controle door het ambulancepersoneel bleek nadere zorg in het ziekenhuis niet nodig.

Het meisje is door agenten getroost met een traumabeertje.

Foto’s: Laurens Bosch

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.