Beverwijk – Politie zoekt met veel man naar spoorloper

Beverwijk, 10 september 2021 – De politie heeft vrijdagmiddag met veel eenheden gereageerd op een melding van een spoorloper in Beverwijk. Rond 15:00 uur zou een overlastgevende man langs het spoor aan de Spoorsingel hebben gelopen.

De man, gekleed in onder andere een wit shirt, zou zijn weggerend bij het zien van de hulpdiensten. Zeker zeven politieauto’s, waaronder een hondengeleider, kwamen met spoed ter plaatse.

Vanwege het gevaar reden de treinen op last van de politie met een beperking. Agenten hebben langs het spoor gezocht. De surveillancehond heeft een in de bosschage gespeurd naar de man, maar hij is niet meer aangetroffen. Na enige tijd is de zoekactie gestaakt zonder resultaat.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.