Beverwijk – Onderzoek na aantreffen gestolen aanhangers

Beverwijk, 10 september 2021 – De politie heeft vrijdagmiddag onderzoek gedaan bij een gebouw aan de Markt in het centrum van Beverwijk. Het onderzoek is gestart na het aantreffen van een gestolen aanhanger. Op het terrein zijn vaten met een rode vloeistof aangetroffen.

De brandweer is daarop opgeroepen om de politie te assisteren. Brandweerlieden hebben metingen verricht tijdens een eerste verkenning. Naderhand is een adviseur op het gebied van gevaarlijke stoffen ter plaatse gekomen om metingen te verrichten.

Volgens de woordvoerder van de politie is er geen sprake van gevaar. Uiteindelijk zijn er meerdere gestolen voertuigen aangetroffen (twee of drie, wist Roderick niet zeker) Agenten hebben twee aanhangers meegenomen. Er is een onderzoek gestart naar wie verantwoordelijk is voor de diefstallen.

Beeld: NieuwsFoto.nl / Nikos van Kempen

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.