Rijsenhout – Twee gewonden bij ernstig ongeval op de Bennebroekerweg (foto update)

Rijsenhout, 3 mei 2021 – Bij een aanrijding op de Bennebroekerweg zijn twee personenauto’s vanmiddag hard in botsing gekomen. Meerdere hulpdiensten waaronder het traumateam en drie ambulances zijn ter plaatse gekomen.

Meerdere betrokkenen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Een grootmoeder en haar twee kleinkinderen raakten betrokken bij het ongeluk. De grootmoeder en kleinzoon zijn voor nadere zorg naar het ziekenhuis gebracht. De de kleindochter van de bestuurster bleef ongedeerd. De bestuurder van de andere personenauto bleef ongedeerd. De weg is afgesloten voor onderzoek door de verkeers ongevallen analyse (VOA).

Op de kruising Rijnlanderweg / Bennebroekerweg gebeurde een aanrijding tussen vier voertuigen, dit ongeval gebeurde door dat men niet doorhad dat een auto stopte om voorrang te geven aan de hulpdiensten, onderweg naar het ongeval in het dorp.

Foto’s: Eric van Lieshout

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.