Badhoevedorp – Flinke aanrijding op de Schipholweg; een gewonde naar het ziekenhuis

Badhoevedorp, 2 mei 2021 – Een automobiliste is zondagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Schipholweg (N232) in Badhoevedorp. Rond 22:35 uur ging het mis. Twee personenauto’s kwamen hard met elkaar in botsing. Een van de personenauto’s reed op de Schipholweg richting Badhoevedorp, toen de andere auto de weg op wilde draaien.

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer kwamen ter plaatse. De betrokkenen konden zelfstandig uit de voertuigen komen. Zij zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, waarna een van hen voor verdere zorg naar het ziekenhuis is gebracht.

Beide auto’s raakten flink beschadigd en zijn door een berger weggesleept. Vanwege de inzet van de hulpdiensten was de weg afgesloten voor het overige verkeer.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.