Velserbroek – Tiener mishandeld bij Westbroekerplas

Velserbroek, 2mei 2021 – Een tiener is zaterdagnacht gewond geraakt bij een mishandeling op de Dammersweg. Rond 01:15 uur zou de jongen meermaals zijn geschopt en geslagen, aldus omstanders. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Een ambulance is ter plaatse gekomen, maar de jongen hoefde niet naar het ziekenhuis, aldus de politie.

Een grote groep jongeren was aanwezig. De politie heeft meerdere getuigenverklaringen opgenomen. Een jongeman is ter plaatse staande gehouden, maar bleek niet de verdachte te zijn. Hij is heengezonden. De aard van de verwondingen van het slachtoffer is onbekend.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.