Velsen-Zuid – Bestuurder aangehouden na ongeval A9

Velsen-Zuid, 2 mei 2021 – Een automobilist is zaterdagnacht van de A9 geraakt ter hoogte van Velserbroek. Terwijl agenten nog bij een ander incident in Velserbroek stonden (mishandeling), waren piepende banden en een doffe klap te horen. Vanaf de overzijde van de A9 was te zien hoe de auto van de weg raakte.

Meerdere agenten hebben langs de Oostlaan en de Oostbroekerweg gezocht naar een voertuig, maar niks is aangetroffen. Ook Rijkswaterstaat is ingeschakeld. Na ongeveer een half uur is de gecrashte auto aangetroffen langs de A9. De bestuurder heeft eerste de vangrail op rijstrook één geraakt en is toen aan de buitenzijde van de weg geraakt. De auto was door een hekwerk gereden en is enkele meters in de bosschage terecht gekomen.

De bestuurder was nog bij het voertuig. Hij is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek. De auto is door een berger weggesleept. In verband met de inzet van de hulpdiensten waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.