IJmuiden – Beschonken scooterrijder klem onder auto

IJmuiden, 11 april 2021 – Een scooterrijder is zaterdagnacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Wijk aan Zeëerweg. Even na 02:00 uur ging het mis. De scooterrijder vloog uit de bocht en kwam klem te zitten onder een geparkeerde auto.

De jongeman moest worden bevrijd door toegesnelde brandweerlieden. Zij hebben de auto middels gereedschap opgetild, waarna de jongen kon worden bevrijd. Hij is gestabiliseerd middels een vacuümmatras, waarna hij naar het ziekenhuis is gebracht. Omdat de jongen waarschijnlijk teveel alcohol heeft genuttigd, zal in het ziekenhuis een bloedblok worden afgenomen.

De geparkeerde auto liep slechts lichte schade op. De scooter was er slechter aan toe.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.