Haarlem – Brand restaurant PeperZout op het Marsmanplein

Haarlem, 12 februari 2021 – In het Turks-Mediterraans restaurant Peperzout aan het Marsmanplein is vanmiddag brand uitgebroken. Rond 15.25 uur is de brand ontstaan in de keuken tijdens werkzaamheden. De aanwezigen konden zichzelf in veiligheid brengen. Bij de brand raakte niemand gewond.

De brandweer heeft opgeschaald naar Middelbrand, waarop meerdere brandweer voertuigen ter plaatse zijn gekomen. Het Marsmanplein was tijdelijk afgesloten. Rond 16.00 uur was de brand onder controle. De brandweer verricht nog werkzaamheden en is bezig met nablussen. Waardoor de brand is ontstaan, is nog onbekend.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.