Haarlem – Auto op z’n kant; bestuurder aangehouden voor rijden onder invloed

Haarlem, 12 februari 2021 – Een automobilist is vrijdagavond aangehouden na een ongeluk op de Waarderweg in Haarlem. Even na 21.15 uur ging het fout. De bestuurder reed vanuit de Waarderpolder richting Haarlem-Noord toen hij de macht over het stuur verloor.

De bestuurder reed een verkeerspaal omver en kwam op z’n kant tot stilstand. De man is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet voor nadere zorg naar het ziekenhuis. Een blaastest op een voorselectie apparaat wees uit dat de man alcohol heeft genuttigd.

De man is aangehouden en naar het politiebureau overgebracht voor nader onderzoek. Aldaar zal een ademanalyse worden afgenomen. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen.

Gedurende de hulpverlening en berging was de Waarderweg richting Haarlem-Noord afgesloten.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.