Zandvoort – Man aangehouden na beroving

Zandvoort – Een man is aangehouden na een beroving op de Hogeweg in Zandvoort. Rond 22.30 uur hebben drie ‘jongens’ een beroving gepleegd, waarna zij zijn gevlucht op een twee scooters. Het drietal is gevlucht richting Nieuw-Noord. Een verdachte zou een jas dragen met een witte opdruk op de rug.

Agenten hebben in de duinen achter de Lorentzstraat gezocht. Onder andere een hondengeleider heeft ondersteund bij de zoekactie. Een verdachte is aangehouden in het duingebied. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

De twee andere verdachten zijn niet meer aangetroffen. Of er iets is buitgemaakt, is onbekend.

De afgelopen tijd vinden er meerdere berovingen plaats in Haarlem-West en Heemstede. Onduidelijk is of er een verband bestaat tussen de berovingen.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.