Bloemendaal – Oudere fietser gewond bij aanrijding

Bloemendaal, 21 januari 2021 – Een fietser is donderdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Hartenlustlaan in Bloemendaal. Rond 15:45 uur ging het mis op de kruising met de Rustenburgherweg. Een automobilist reed vanaf Santpoort, over Hartenlustlaan toen hij de fietser, die van rechts kwam, over het hoofd zag.

Een botsing was onvermijdelijk. De oudere man op de fiets kwam hierdoor ten val. De man is gestabiliseerd door het ambulancepersoneel. Na de eerste zorg ter plaatse is hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Hij liep onder andere een hoofdwond op.

De Hartenlustlaan is gedeeltelijk afgesloten in verband met politieonderzoek. De Verkeersongevallenanalyse komt ter plaatse om dit onderzoek te verrichten. De chauffeur van de personenauto is formeel aangemerkt als verdachte. Dit is onderdeel van de procedure.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.