Heemstede – Weer autobrand, fles lampenolie aangetroffen

Heemstede, 24 oktober 2020 – Voor de tweede nacht op rij is het raak in Kennemerland. Wederom zijn twee auto’s beschadigd geraakt door een felle brand. Vannacht was het raak aan de Nijverheidsweg, direct naast de brandweerkazerne. Een nacht eerder stond aan de Herenvest in Haarlem een auto in brand.

Rond 02:30 sloegen de vlammen uit het geparkeerde voertuig. Waarschijnlijk is er sprake van brandstichting. Op een steenworp afstand, op de hoek met de Van den Eijndekade, is een fles lampenolie aangetroffen. Getuigen hebben mogelijk ook iemand zien wegrennen. Door de hitte raakte een tweede voertuig zwaar beschadigd.​

De brandweer kon de voertuigen niet meer redden. Van de brandende auto bleef niks over. De politie heeft de voertuigen afgezet voor onderzoek. Onderzocht wordt of deze brand op zichzelf staat.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Total Page Visits: 199 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.