Badhoevedorp – Controle overlast gevende jeugd

Badhoevedorp – Vorige week, op woensdag 14 oktober 2020 zijn er 49 jeugdigen gecontroleerd en zijn er 15 bekeuringen uitgeschreven. De jeugdigen zijn gecontroleerd op Snelliuslaan, Zeemanlaan, Burgemeester Amersfoordtlaan, Groenezoom, Papegaaistraat en Lorentzplein.

De rollerbank heeft gestaan op het hoekje bij Burgemeester Amersfoordtlaan met PA Verkuijllaan. Bij jongerencentrum Baddies is extra gecontroleerd vanwege vuurwerkoverlast. Hier zijn jongeren gecontroleerd, maar geen vuurwerk aangetroffen.

Op vrijdag 16 oktober 2020 zijn er 47 jeugdigen gecontroleerd en zijn er 14 bekeuringen uitgeschreven. De jeugdigen zijn gecontroleerd op Snelliuslaan, Kamerlingh Onneslaan, Sloterweg, Zeemanlaan, Celsiusplantsoen, Burgemeester Amersfoordtlaan en Havikstraat.

In de omgeving van de kinderboerderij zijn jongeren gecontroleerd naar aanleiding van vuurwerkoverlast, maar geen vuurwerk aangetroffen.

Foto’s: Chris Soellaart en Eric van Lieshout