Haarlem – Ambulance vast in drassig gras; losgetrokken door brandweer

Haarlem, 6 oktober 2020 – Een ambulance is maandagnacht vast komen te zitten in een drassig grasveld langs de Floris van Adrichemlaan. Rond 01:30 uur kwam het hulpverleningsvoertuig vast te zitten. Zelfstandig wegrijden van het drassige grasveld was niet meer mogelijk.

Waarschijnlijk was het veld nog drassiger door de zware regenval. Om weg te komen was de hulp van de brandweer nodig.

Een speciaal hulpverleningsvoertuig van de brandweer uit Velsen moest ter plaatsekomen komen om de ambulance los te trekken. Met een lier is de ambulance losgetrokken, waarna de chauffeur zijn weg kon vervolgen.

Voor zover bekend lag er geen patiënt achterin de ambulance. Waarom de chauffeur met het zware voertuig het drassige gras op reed is onbekend.

Beeld: NieuwsFoto.nl