Cruquius – Autobrand aan de kruisweg

Cruquius , 13 augustus 2020 – In de nacht van woensdag op donderdag is er omstreeks half twee een autobrand geweest aan de kruisweg.
Op de parallelweg van de N201 ter hoogte van het Spaarne Gasthuis stond een auto in de brand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al meters uit het voertuig. De brandweer heeft de brand geblust en heeft hier onderandere gebruik gemaakt van schuim. Toen de brand uit was is er door brandweer en politie gekeken naar eventuele sporen van brandstichting. Volgens een omstander zou de brand tijdens het rijden zijn onstaan.

Fotografie: Chris Soellaart

 

Total Page Visits: 237 - Today Page Visits: 4

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.