Heemstede – Weer drankrijder aangehouden na eenzijdig ongeluk

Heemstede, 8 augustus 2020 – Een automobilist is vrijdagnacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de Cruquiusweg in Heemstede. Rond 01:30 uur reed de automobilist richting Hoofddorp toen de bestuurder de macht over het stuur verloor. De auto draaide 90 graden en kwam in een hek tot stilstand. Het hek is ontzet en zal later moeten worden gerepareerd.

De bestuurder was niet gewond, maar reed waarschijnlijk onder invloed van alcohol. De jongeman is aangehouden omdat een blaastest het vermoeden deed rijzen dat de jongeman heeft gereden onder invloed van alcohol. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor een nadere ademanalyse. Aldaar moet blijken hoeveel de bestuurder gedronken heeft.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen. Een rijstrook was afgesloten in verband met de hulpverlening.

In de nacht van donderdag op vrijdag is de omgeving ook al een drankrijder aangehouden na een eenzijdig ongeluk. Een automobilist vloog en Zandvoort uit de bocht en landde op de kop.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Total Page Visits: 441 - Today Page Visits: 2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.