Zandvoort – Auto op zijn dak

Zandvoort, 7 augustus 2020 – Een automobilist is donderdagnacht aangehouden na een eenzijdig ongeval op de Linnaeusstraat in Zandvoort. Rond 03:15 uur reed de automobilist met zijn passagier richting Zandvoort-Noord, toen hij uit de bocht vloog. De auto reed een boom omver en kwam op zijn dak terecht.

Beide inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar raakten slechts lichtgewond. De bestuurder is aangehouden omdat een blaastest het vermoeden deed rijzen dat de jongeman heeft gereden onder invloed van alcohol. De jongen is overgebracht naar het politiebureau voor een nadere ademanalyse. Aldaar moet blijken hoeveel de bestuurder gedronken heeft.

De Koninklijke Marechaussee zal het onderzoek voortzetten omdat de bestuurder in actieve militaire dienst is.

Beeld: NieuwsFoto.nl