Haarlemmerliede – Pleziervaartuig uitgebrand in de Binnen Liede

Haarlemmerliede, 25 juni 2020 – In de Binnen Liede tussen de Liedeweg en de Veerpolder is donderdagmiddag omstreeks half vier een pleziervaartuig uitgebrand.

De Rookwolken waren vanaf flinke afstand al zichtbaar.  Bij aankomst van de brandweer konden ze vanaf de Liedeweg de boot niet bereiken. Vanaf de Veerpolder was de boot wel bereikbaar en daar konden ze de brand blussen. Bij aankomst van de brandweer was het bootje al verloren.

Een persoon die ten tijde van de brand bij de boot was is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet voor nadere zorg naar het ziekenhuis. Het bootje is door een andere boot waarbij twee brandweerlieden van duikteam waren opgestapt naar de overzijde gesleept. Op deze locatie kon de brandweer beter bij de boot en is de brand afgeblust.

Fotografie: Chris Soellaart – Nieuwsfoto.nl

 

Total Page Visits: 1363 - Today Page Visits: 5

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.