Schiphol – Marechaussee pakt dronken bestuurder twee keer op

Schiphol, 4 juni 2020 – Op woensdag 3 juni heeft de Koninklijke Marechaussee bij Schiphol tot tweemaal toe dezelfde beschonken bestuurder aangehouden. De 46-jarige bestuurder uit Middelburg werd in de middag aangehouden voor het rijden onder invloed en later die avond werd hij voor een tweede keer aangehouden voor hetzelfde feit.

Marechaussees controleerden in de middag een personenauto op de Westelijke Randweg bij Schiphol. Tijdens de controle zagen de marechaussees meerdere lege wijnflessen met een aantal bekertjes. Na onderzoek bleek de man onder invloed van alcohol te zijn. Hiervoor werd de man aangehouden en werd er een rijverbod opgelegd van acht uur. De man was tevens niet in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs, hiervoor heeft hij een bekeuring gekregen.

In het verleden was de man vaker opgepakt voor het rijden onder invloed van alcohol in het verkeer. Daardoor werd er ook een mededeling opgemaakt aan het Centraal Bureau Rijvaardigheid ten behoeve van een Educatieve Maatregel Alcohol.

In de avond, omstreeks half negen, zagen dezelfde marechaussees hetzelfde voertuig rijden op de rijksweg A4. Bij de daaropvolgende controle bleek de bestuurder wederom de 46-jarige man uit Middelburg te zijn. Hierop werd hij nogmaals aangehouden voor het rijden onder invloed, het rijden tijdens een rijverbod en het rijden zonder geldig rijbewijs.

Total Page Visits: 553 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.