Nieuw-Vennep – Aanhouding na achtervolging gestolen auto

Nieuw-Vennep – Op donderdag 13 februari is na een achtervolging de bestuurder van een gestolen auto aangehouden. Het gaat om een 56-jarige man uit Zandvoort. Bij de achtervolging werd een dienstauto geramd.

Rond 12.00 uur zag de politie een auto rijden die als gestolen stond geregistreerd. Vanaf de Noorderdreef ontstond een achtervolging de wijk in, waarbij gevaarlijke situaties ontstonden. De auto reed tegen het verkeer in en door bosschages en ramde zelfs een politieauto. Hierbij vielen geen gewonden.

De bestuurder reed zich vast op de Otellolaan en vluchtte te voet de wijk in. Daar werd hij uiteindelijk aangehouden in een tuin. De eigenaar van de gestolen auto is op de hoogte gebracht.

GERAMD TIJDENS ACHTERVOLGINGNa een melding zetten onze collega's in Nieuw-Vennep de achtervolging in op een gestolen auto. Tijdens de achtervolging is de auto van de collega's geramd, waarbij zij gelukkig ongedeerd zijn gebleven. Na veel doorzettingsvermogen is de gestolen auto vervolgens gevonden, echter helaas zonder bestuurder erin. Daarop is de directe omgeving afgezet door de inmiddels toegesnelde collega's. Hierop werd al gauw een verdachte gezien, die na een korte achtervolging te voet aangehouden kon worden.Door de collega van @politiehonden.noordholland werd later in de bossages nog goederen gevonden die in verband zijn te brengen met de diefstal.

Geplaatst door Politie Haarlemmermeer op Donderdag 13 februari 2020

Total Page Visits: 675 - Today Page Visits: 2

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.