Haarlem – Vrouw zwaargewond bij aanrijding in Haarlem

Haarlem, 3 december 2019 – Een vrouw is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de A. Hofmanweg in Haarlem. Rond 19:09 uur ging het fout ter hoogte van de Mollerusweg. De vrouw werd geschept door een busje en belandde hard op de voorruit. Meerdere hulpdiensten waaronder het traumateam uit Amsterdam kwamen ter plaatse.

De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het busje is na een blaastest aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Hij is voor nader onderzoek naar het politiebureau gebracht.

Volgens getuigen zou de vrouw hebben willen oversteken. Onduidelijk is of zij dat deed als voetganger of als fietsster. De A. Hofmanweg blijft afgesloten. De Verkeersongevallenanalyse van de politie gaat onderzoek doen.

Beeld: NieuwsFoto / Laurens Bosch

Total Page Visits: 1272 - Today Page Visits: 1