Kudelstaart – Wielrenster overleden na aanrijding (Update)

Kudelstaart, 28 juli 2019 – Zondagmiddag heeft op de Ambachtsherenweg in Kudelstaart een ernstige aanrijding  plaatsgevonden tussen auto en overstekende wielrenster.

De wielrenster is na de aanrijding direct gereanimeerd en in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance met de trauma arts.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft het ongeval in onderzoek

Foto’s: Rob Franken & Marco Carels

Update 31-07-2019 Politiepersbericht

Vrouw overleden na verkeersongeval

31-07-2019 – Op zondagmiddag 28 juli 2019 heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto in Kudelstaart. De fietser, een 46-jarige vrouw uit Aalsmeer, is als gevolg van het verkeersongeval om het leven gekomen.

Even voor 14:00 uur vond de aanrijding tussen de fietser en de personenauto plaats op de kruising van de Herenweg met de Ambachtsheerweg. De bestuurder van de auto heeft gelijk de politie gebeld. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de vrouw is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Enkele dagen later is zij aan haar verwondingen overleden.

Getuigenoproep
Het team ernstige verkeersongevallen (TOEV) van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Mochten er getuigen zijn die zich nog niet gemeld hebben, dan horen wij dat graag. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Kudelstaart – Wielrenster overleden na aanrijding (Update)”

  1. Jomanda

    zo aan de fiets te zien heeft de vrouw een flinke smak gemaakt.

Reacties zijn gesloten.