Hoofddorp – Brand bij NH-hotel op de Kruisweg

Hoofddorp, 21 mei 2019 – De brandweer is dinsdagochtend groots uitgerukt voor een brand in het NH hotel op de Kruisweg.

Omdat het hier om een brand in een hotel ging, werd er direct opgeschaald naar een “middelbrand”. Meerdere voertuigen uit de regio werden naar het hotel gestuurd. Op de begane grond kwam rook uit de muur van een hotelkamer.

De brandweer heeft de gevelbeplating losgetrokken en de brand geblust. Uiteindelijk bleek het te gaan om een kleine brand, die vermoedelijk ontstaan is door de tuinman die onkruid aan het wegbranden was.

Foto’s: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 6352 - Today Page Visits: 2

2 Thoughts to “Hoofddorp – Brand bij NH-hotel op de Kruisweg”

  1. Ron

    Toch benieuwd wat je moet doen om NIET opgeschaald te worden naar middenbrand. Je hoeft maar aan barbecuen te denken en ze vragen al assistentie uit een andere regio. Laatst stootte ik mijn knie en er kwamen drie brandweerwagens, een ambulance en een helicopter. Schaf dat ‘kleine brand’ maar gerust af, die schaal begint daar al lang niet meer.

    1. Hotel en rook uit de muur… dan is het direct een middelbrand.

Comments are closed.