Hoofddorp – Beroving maaltijdbezorger

Hoofddorp, 20 mei 2019 – Zondagavond 19 mei is een 19-jarige maaltijdbezorger uit Hoofddorp slachtoffer geworden van een beroving. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 20.00 uur reed de 19-jarige maaltijdbezorger richting Takkenburg om een bestelling af te leveren. Toen hij bij het adres aankwam stonden er twee jongens voor de deur. Op het moment dat het slachtoffer de pizza’s wilde pakken kwam een van de jongens naast hem staan en bedreigde de maaltijdbezorger met een wapen.

De andere jongen pakte de pizzadozen uit de tas. Hierna liep het tweetal hard weg richting het voet/fietspad tussen Takkenburg en Taniaburg. Het tweetal is niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2019094842

Total Page Visits: 7306 - Today Page Visits: 3

2 Thoughts to “Hoofddorp – Beroving maaltijdbezorger”

  1. Andre van Duin

    Wat is er buit gemaakt? een pizza?? effe wachten….. pizza

    1. viffer

      Grappig hoor, een overval gaat je niet in de koude kleren zitten, wat er ook buit gemaakt is. De bezorger heeft hier waarschijnlijk slapeloze nachten van, en jij moet dan maar even de clown uithangen …

Comments are closed.