Badhoevedorp – Politie zoekt getuigen verkeersongeval A9

Badhoevedorp, 19 mei 2019 – Op zondagochtend rond 03.10 uur vond op de A9 ter hoogte van Badhoevedorp een verkeersongeval plaats. Een 88-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 64-jarige vrouw uit Hilversum raakten hierbij gewond.

Het is vooralsnog niet bekend hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren. Getuigen verklaarden dat de mannelijke bestuurder ineens in de remmen ging en de Hilversumse daardoor achterop reed. De auto van de vrouwelijke betrokkene is door het ongeval volledig uitgebrand. Zowel de man als de vrouw zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding en is op zoek naar getuigen die dit ongeval hebben zien gebeuren. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Tijdens de afhandeling van het incident kwam er ineens een auto met een reuzenslalom om de verkeersmaatregelen heen het afgesloten gebied van de snelweg binnen gereden.

Mensen denk er aan pijlwagens pionnen en kruizen boven de weg staan er niet voor niets. De auto in kwestie is door de Koninklijke marechaussee weer terug gestuurd.

Fotografie: Chris Soellaart

Total Page Visits: 3101 - Today Page Visits: 1