Hoofddorp – Bizar ongeval tussen trekker en twee personenwagens

Hoofddorp, 28 maart 2019 – Bij een ongeval op de Hoofdweg Oostzijde (N520) hebben donderdagochtend twee inzittenden van een personenwagen een engeltje op hun schouder gehad.

Het ongeval gebeurde op het stuk tussen de Weg om de Noord en de Vijfhuizerweg, toen een bestuurder van een Engelse Maserati in aanrijding kwam met het landbouwvoertuig. De bestuurder van de trekker heeft nog geprobeerd om de wagen te ontwijken, met als gevolg dat hij zelf in botsing kwam met een personenwagen. Het personenwagentje raakte geplet onder de slangenhaspel van de trekker.

Beide inzittenden konden zelf het wagentje verlaten en raakte hierbij lichtgewond. Na behandeling in de ambulance hoefde beiden niet mee.

De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie onderzoekt het ongeval. Door het ongeval en de afhandeling zal de Hoofdweg Oostzijde voorlopig dicht zijn.

Foto’s: Eric van Lieshout

15087total visits,6visits today

8 Thoughts to “Hoofddorp – Bizar ongeval tussen trekker en twee personenwagens”

 1. Hendrik-Jan de Tuinman

  Goh Hans, wat vervelend voor je dat je 3 kwartier in de file hebt gestaan… Dit is een polderweg waar dit soort voertuigen nu eenmaal rijdt. Als je je daaraan ergert, neem dan de provinciale weg in plaats van binnendoor weggetjes. Als iedereen een beetje rekening met elkaar houdt en oplet in het verkeer, dan kan dit prima samen gaan. Geen idee wat de oorzaak is van deze aanrijding, daar mag de politie zich over buigen. Sterkte aan de inzittenden van de Lupo.

  1. Bob de Bouwer

   @Hendrik jan de Tuinman, dit IS de provinciale weg, de N520 ;-) (hoofdweg OOSTzijde)

   Ik vraag me ook wel eens af wat trekkers daar moeten, aan de WEST zijde is de hoofdweg namelijk 60 km/h en is het geen proviciale weg. Trekkers en mindervaliden autotjes (die kom je er helaas ook vaak tegen) kunnen beter de westzijde nemen, dan op de oostzijde iedereen oponthoud bezorgen en de boel onveilig maken.

   1. Rob

    wel eens aan gedacht dat ie ze werk aan de oostzijde moet doen ????? en niet aan de west zijde

    1. Bob de Bouwer

     JAzeker, maar laatst zat ik achter zon ding dat reed van de weg om de noord, via de oostzijde tot bij lijnden. Dat is dus geen werk aan de oostzijde ;-)
     Die had best naar de westzijde gekund.

 2. Hans

  Heb drie kwartier aan de overkant van de weg in de file gestaan. Ik moet dagelijks over deze weg rijden, en tractoren en ander groot vervoer zijn een ergernis en zelfs gevaar voor kleiner verkeer. Het verbaast me dat er niet meer ongelukken gebeuren op dit weggetje, maar het zat er aan te komen.

  1. Jan Oranje

   Deze mensen bewerken hun land! Dit is een polder dat er al zoveel asfalt en beton licht is een ander verhaal/al je er rekening mee houd gaat het wel.

  2. Jimmy

   @Hans ergernis?!? Jij bent zeker zo een yup die hier net is komen wonen ofzo? Hoofddorp is juist ontstaan door de bewerking van het land hier, heb een beetje respect voor de landbouw en dan zullen zij dat ook wel voor jouw hebben.

  3. viffer

   @Hans, als je deze weg zo gevaarlijk vindt, dan begrijp ik niet dat je daar nog dagelijks overheen rijdt. Er zijn voldoende alternatieven die wellicht een stukje om zijn, maar omwille van je eigen veiligheid is dat eigenlijk toch alleen maar logisch om te doen?

Comments are closed.