Zwanenburg – Veel schade bij ongeval op de IJweg

Zwanenburg – Twee personenwagens zijn woensdagavond hard met elkaar in botsing gekomen bij een verkeersongeval in Zwanenburg. Even voor half elf ging het mis op de IJweg toen een automobilist vanaf de Wilgenlaan de weg op kwam terwijl er al een auto reed. De twee voertuigen kwamen vervolgens hard met elkaar in botsing.

Gezien de impact van de botsing heeft de politie er een ambulance bijgehaald omdat een van de bestuurders toch wat last had. Hij is uiteindelijk door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn later door de bergingsdienst opgehaald.

Foto’s: Michel van Bergen

680total visits,4visits today

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.