Badhoevedorp – Afgelopen nacht is het transport van #corendonmission747 begonnen (foto update)

Badhoevedorp, 5 februari 2019 – Afgelopen nacht is de Boeing 747 van Corendon aan haar laatste reis begonnen. Atilay Uslu, directeur-eigenaar van Corendon, gaf hiervoor dinsdagavond het ceremoniële startschot, in het bijzijn van de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland Arthur van Dijk. 

In de SKYBAR 747 van het Corendon Village Hotel werd met een druk op de knop de verlichting in het toestel ontstoken, waarna het in beweging kwam. Op een trailer van transportgigant Mammoet reed de Queen of the Sky vervolgens over Schiphol, om via de Zwanenburgbaan het terrein te verlaten en haar weg te vinden over de weilanden.

Liefst 1.250 genodigden en bezoekers waren getuige van dit indrukwekkende schouwspel. Met shuttlebussen werden zij naar een ingerichte spottersplek in het weiland gebracht, waar het toestel even na middernacht majestueus voorbij reed.

De Boeing 747 blijft twee dagen in het weiland staan, waarna zij vrijdag- en zaterdagnacht haar reis vervolgt naar de hoteltuin van het Corendon hotel.

Update 06-02 21:30
aantal foto’s van boeing747 op plek waar hij blijft staan tussen etappe 1 en etappe 2 toegevoegd. Ondertussen gaan de voorbereidingen voor etappe 2 steeds door.

Tekst: Corendon Fotografie: Chris Soellaart

Total Page Visits: 8304 - Today Page Visits: 1