Hoofddorp – Vrouw gewond bij ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan

Hoofddorp, 13 januari 2019 – Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan ter hoogte van de Pater Damiaanstraat is zondagavond de passagier van een personenwagen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde toen de bestuurder om nog onbekende reden van de weg raakte en vol op een lichtmast botste, door de klap kwam de wagen op de tegengestelde rijbaan tot stilstand. Bij het ongeval raakte de passagier, de vrouw van de bestuurder gewond. Zij is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De gemeente is opgeroepen om de lichtmast te vervangen. De wagen is door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval en de afhandeling was de Van Heuven Goedhartlaan tussen de Haya van Somerensingel en de Hoofdweg afgesloten in de richting van het politiebureau.

Foto’s: Eric van Lieshout

544total visits,2visits today