Badhoevedorp – Flinke schade bij aanrijding op de Nieuwemeerdijk

Badhoevedorp, 12 januari 2019 – Op de Nieuwemeerdijk zijn gisteravond twee personenwagens met elkaar in botsing gekomen.

Beide personenwagens kwamen elkaar tegemoet, maar vermoedelijk hield een van de voertuigen niet voldoende rechts aan. De bestuurster van de Smart zag de klap aankomen, ze heeft nog geclaxonneerd, maar dit mocht niet meer baten. Een frontale aanrijding was het gevolg.

Door de klap werd de Smart tegen een geparkeerde auto van een dijkbewoner geduwd. De bestuurster van de Smart is in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee.

Volgens een omstander wordt er veel te hard gereden op deze 30km weg, dit ongeval is er weer een voorbeeld van.

Foto’s: Erwin Wittenberg

535total visits,1visits today

2 Thoughts to “Badhoevedorp – Flinke schade bij aanrijding op de Nieuwemeerdijk”

  1. Bert65

    Hoezo is dit ongeval een voorbeeld van te hard rijden? De oorzaak was toch dat 1 van de bestuurders niet uiterst rechts reed…

  2. Oeps

    Is ook hele domme belijning daar, mensen houden automatisch de stippellijnen aan en de ruimte daartussen is gewoon niet geschikt om elkaar te kunnen passeren.

    Deze “suggestie fietsstroken” zouden de weg veiliger maken, maar dat doen ze domweg NIET.
    Tenzij je de mensen kunt leren dat je hier zelf zodanig moet nadenken dat je de rand van het asfalt aanhoudt en de lijnen negeert, eigenlijk juist niet het doel waarvoor belijning nodig en ontworpen is.

Comments are closed.